ua en ru

Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Данії, Афганістану та Грузії

Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Данії, Афганістану та Грузії Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Глава України обговорив з послами двосторонні відносини країн з Україною

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Данії, Афганістану та Грузії. Про це повідомляє прес-служба глави.

"Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Королівства Данія Рубена Медсена, Ісламської Республіки Афганістан Сардара Мохаммада Рахман Огли та Грузії Гели Думбадзе", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Порошенко підкреслив важливість збереження позитивної динаміки торговельно-економічних відносин між Україною та Данією і привітав готовність Данії провести Другу конференцію щодо реформ в Україні в червні 2018 року.

Крім того, глава України з послом Афганістану обговорив активізацію політичного діалогу та поглиблення співпраці в рамках міжнародних організацій. А під час бесіди з новим послом Грузії Порошенко обговорив реалізацію домовленостей, досягнутих в рамках візиту президента України в Грузію (17-19 липня 2017 року).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко присвоїв вищий дипломатичний ранг послам України в 3 державах - Словацькій Республіці, Державі Лівія та Республіці Кенія.