ua en ru

Порошенко взяв участь у військово-тактичних навчаннях у Миколаївській області

Порошенко взяв участь у військово-тактичних навчаннях у Миколаївській області Фото: Президент України Петро Порошенко

У навчаннях також взяв участь секретар РНБО Олександр Турчинов

Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки в Миколаївську область взяв участь у тактичних навчаннях військових частин і підрозділів Збройних Сил України (ЗСУ). Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

"На 235 загальновійськовому полігоні Сухопутних військ ЗСУ поблизу Миколаєва глава держави разом з начальником Генерального штабу-Головнокомандувачем ЗС України генерал-полковником Володимиром Муженко, командувач Высокомобильными десантними військами ЗС України полковником Михайлом Забродским і секретарем РНБО Олександром Турчиновим спостерігав за діями підрозділів 95-ї окремої аеромобільної бригади, 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади і 79-ї окремої аеромобільної бригади", - йдеться в повідомленні.

Під час рейдових дій військовослужбовці відпрацьовували заходи щодо знищення об'єктів противника, поповнення запасів боєприпасів і матеріально-технічних засобів, які були доставлені літаками військово-транспортної авіації, порятунок екіпажу в умовах бойових дій. Також були проведені навчання з тактики введення бою із застосуванням авіаційної та наземної техніки, важкої артилерії.

Під час проведення навчань Порошенко випробував броньований автомобіль "Спартан", переїхавши до одного з командних пунктів.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 26 квітня відвідає Чорнобильську атомну електростанцію в Київській області.