ua en ru

Порошенко візьме участь у церемонії підписання акту про безвізовий режим з ЄС у Страсбурзі

Порошенко візьме участь у церемонії підписання акту про безвізовий режим з ЄС у Страсбурзі Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко здійснить робочий візит до Страсбурга 17 травня

Президент України Петро Порошенко візьме участь у церемонії підписання акту про безвізовий режим для України у Страсбурзі (Франція) 17 травня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

"17 травня 2017 року президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до м. Страсбург (Франція) для участі у церемонії підписання президентом Європейського Парламенту та представником Мальтійського головування в Раді ЄС законодавчого рішення про запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що у рамках візиту до м. Страсбург Порошенко проведе зустрічі з президентом Європейського Парламенту Антоніо Таяні та лідерами ключових парламентських фракцій.

Нагадаємо, 11 травня 2017 року, Рада Європейського союзу (ЄС) проголосувала за надання безвізового режиму для громадян України.

"Прийняття положення про лібералізацію візового режиму для громадян України є важливою подією, яка сприятиме зміцненню зв'язків між народами України і ЄС", - заявив мальтійський міністр внутрішніх справ і національної безпеки Кармело Абела.