ua en ru

Порошенко прибув до Страсбурга

Порошенко прибув до Страсбурга Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент розпочав візит

Президент України Петро Порошенко прибув з офіційним візитом до Страсбурга. Про це повідомив постійний представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба у своєму Twitter.

"Антонов 148 привіз Президента Петра Порошенка до Страсбурга. Починаємо візит", - написав Кулеба.

Так, журналістка Тетяна Висоцька на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікувала відео прибуття українського президента.

ЯК СЕКЬЮРІТІ ПОРОШЕНКА ВІДТЯГНУЛИ ВІД НЬОГО РОСІЙСЬКИХ ЖУРНАЛІСТІВ - дивіться на відео. ************** Прибуття Петра Порошенка у Раду Європи (Страсбург) для виступу на засіданні Парламентської Асамблеї (ПАРЄ).

Опубліковано Тетяною Висоцькою 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко 11 жовтня 2017 року з робочим візитом відвідає Страсбург, де виступить на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи. "11 жовтня 2017 президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Страсбург... виступить на пленарному засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи", - зазначалося на сайті голови держави.

Крім того, повідомлялося про заплановану в Страсбурзі зустрічі Порошенка з генеральним секретарем Ради Європи Турб'єрном Ягландом. Президент також візьме участь в церемонії відкриття "Зірки Небесної Сотні" біля Палацу Європи, в якому розміщена штаб-квартира Ради Європи.