ua en ru

У Порошенку запропонували тіньовому уряду провести засідання на Донбасі

У Порошенку запропонували тіньовому уряду провести засідання на Донбасі Уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко

Уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко запропонувала тіньовому уряду провести засідання на Донбасі. Про це вона заявила на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Можна провести засідання тіньового уряду на Донбасі. Хай би там провели своє перше засідання, ми б побачили, скільки це уряд, коли він був при владі, наворовав з тієї території, яку вони нібито представляли. Війни не потрібно було, щоб мати такі жахливі дороги, як там, щоб не мати там інфраструктури, щоб не мати нормальних лікарень, все звідти поцупити. Дуже цікаво, що цей тіньовий уряд у Києві засідає, так нехай поїдуть на території, а якщо і їдуть, то без 20 охоронців. У нас там одна "дівчина" з Луганська є, яка є в "Опозиційному блоці". Я її кілька разів зустрічала у Слов'янську, менше 5 охоронців з нею ніколи не було. А що за страхи такі поїхати на батьківщину?", - сказала Геращенко.

Створення тіньового уряду радник Президента прокоментувала так:

"Створювати можна все, що завгодно, презентувати все, що завгодно. Бажано також ходити в прокуратуру давати свідчення по всіх питаннях, які до них там є в контексті їх роботи в реальному уряді, а все що буде конструктивне, ми розглядаємо на наших засіданнях", - сказала Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні партія "Опозиційний блок" представила склад тіньового уряду.