ua en ru

Порошенку запропонували відправити Тимошенко послом в Гондурас

Порошенку запропонували відправити Тимошенко послом в Гондурас Фото: Порошенко й Тимошенко

Менш ніж за добу петиція зібрала понад 4,5 тис. голосів

На сайті Президента України Петра Порошенка зареєстрована петиція з пропозицією призначити екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко послом України в Гондурасі. Відповідна петиція №22/007786-еп від 15 вересня 2015 р. розміщена на сайті глави держави.

"У зв'язку з великим управлінським досвідом і необхідними знаннями у Тимошенко Юлії Володимирівни просимо вас призначити її послом в Гондурас", - йдеться в тексті петиції.

Ініціатором збору підписів є дехто Олександр Кондратенко.

На даний момент, менш ніж за добу з дня публікації, петиція вже зібрала понад 4,5 тис. голосів, і їх кількість постійно збільшується.

До закінчення збору підписів залишився 91 день. Якщо за цей час петиція набере 25 тис. голосів, Президент повинен буде розглянути цю пропозицію.

Порошенку запропонували відправити Тимошенко послом в Гондурас

Фото: петиція про призначення Тимошенко

Нагадаємо, 29 серпня 2015 р. Президент Петро Порошенко затвердив порядок розгляду електронної петиції, адресованої главі держави, і тим самим дав старт роботі відповідного порталу. На сьогоднішній день більше 25 тис. необхідних голосів зібрали чотири петиції, першою з них - про вільне володіння зброєю в Україні.

Всього на сайті Президента на даний момент зареєстровано більше 7 тис. петицій.

Серед них є серйозні пропозиції, як, наприклад, зняти депутатську недоторканність, скасувати заставу для корупціонерів, призначити Михайла Саакашвілі прем'єр-міністром України, провести референдум про вступ до НАТО та інше.

Є й курйозні або "народні" побажання, наприклад, засадити торфовища навколо Києва коноплями, попросити у власників Burger King відкривати в Україні ресторан, перейменувати Росії на Московію, перейменувати Україну в Росію, за проведення якісних концертів іноземних виконавців в Україні за помірними цінами та інше.