ua en ru

Порошенко предложил поддержать на пост премьера Яценюка

Порошенко предложил поддержать на пост премьера Яценюка
Президент України Петро Порошенко запропонував фракції "Блок петра Порошенко" підтримати на посаду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це написав кандидат у народні депутати за списком ББПП Мустава Наєм Facebook.

Президент України Петро Порошенко запропонував фракції "Блок Петра Порошенко" підтримати на посаду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це написав кандидат у народні депутати за списком БПП Мустафа Наєм Facebook.

"Петро Порошенко запропонував фракції БПП підтримати на посаду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка", - написав він.

Як повідомила пізніше прес-служба партії "Блок Петра Порошенка", БПП підтримає кандидатуру Яценюка на посаду прем'єра нового уряду за умови детального погодження плану спільної діяльності.

Крім того, як зазначається, за попередніми даними, фракція партії "Блоку Петра Порошенка" вже становить 150 депутатів. "Це 132 кандидати, обрані в загальнодержавному та одномандатних округах, а також 18 самовисуванців, яких партія підтримала на виборах", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше Яценюк заявив, що готовий очолити новий Кабінет міністрів у разі, якщо парламентська коаліція буде сформована за принципом, запропонованим партією "Народний фронт".