ua en ru

Порошенко привітав конструкторське бюро з вдалим випробуванням ракетного комплексу

Порошенко привітав конструкторське бюро з вдалим випробуванням ракетного комплексу Фото: Петро Порошенко

Президент підкреслив, що всі комплектуючі ракетного комплексу зроблені в Україні

Президент України Петро Порошенко привітав конструкторське бюро "Луч" з вдалим випробуванням ракетного комплексу "Вільха". Про це повідомляється на сторінці президента у Facebook.

Також президент підкреслив, що всі комплектуючі ракетного комплексу зроблені в Україні.

"Вітаю конструкторське бюро "Луч" з вдалим етапом випробувань ракетного комплексу "Вільха"! Особливо приємно, що всі складові для виробництва "Вільхи" - українські. Працюємо далі для зміцнення нашої обороноздатності", - заявив Порошенко.

Вітаю конструкторське бюро «Луч» з вдалим етапом випробувань ракетного комплексу «Вільха»! Особливо приємно, що всі складові для виробництва «Вільхи» - українські. Працюємо далі для зміцнення обороноздатності нашої. #GloryToUkraine

Опубліковано Петром Порошенком 28 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні провели випробування вітчизняного ракетного комплексу "Вільха". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського конструкторського бюро "Луч" у Facebook.

"Черговий вдалий етап випробувань ракетного комплексу "Вільха". Комплекс перевершує по ТТХ РК "Точка-У" (максимальна дальність ураження 120 км). Всі складові для виробництва "Вільхи" - вітчизняні, включно з новою системою управління, новим ракетним паливом і новою бойовою частиною", - йдеться в повідомленні.