ua en ru

Порошенко відвідає 4-5 квітня Латвію і Данію

Порошенко відвідає 4-5 квітня Латвію і Данію Фото: Петро Порошенко планує іноземні візити

У ході візиту президент планує зустрітися з керівництвом цих країн

Президент України Петро Порошенко протягом 4 - 5 квітня 2017 року відвідає з офіційним візитом Латвію і Данію. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначено, що в Латвії на 4 квітня заплановано зустрічі Порошенка з президентом цієї країни Раймондом Вейонісом, прем’єр-міністром Марісом Кучинскісом, а також спікером Сейму (парламенту) Інарою Мурнієце.

Очікується, що Порошенко також відвідає Національний реабілітаційний центр "Вайварі" у Юрмалі, де проходять реабілітацію українські військовослужбовці. Крім того, заплановано підписання низки двосторонніх документів.

Своєю чергою у Данії 5 квітня передбачено зустрічі глави Української держави з прем’єр-міністром відвідуваної країни Ларсом-Лекке Расмуссеном та спікером Фолькетингу (парламенту) Піа К’єрсгор.

Повідомляється, що Порошенко також матиме аудієнцію у Королеви Данії Маргрет ІІ. До того ж, заплановано зустріч президента з керівництвом провідних данських компаній.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві закордонних справ України повідомляли, що президент Петро Порошенко найближчим часом може відвідати Данію з офіційним візитом.