ua en ru

Порошенко доручив РНБО вивчити питання розміщення системи інформпротидії на кордоні з Придністров'ям

Порошенко доручив РНБО вивчити питання розміщення системи інформпротидії на кордоні з Придністров'ям Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

За словами Порошенка, в Одеській області є можливість організації інформаційної диверсії

Президент України Петро Порошенко доручив секретареві Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександру Турчинову вивчити питання розміщення системи інформаційної протидії на українсько-молдовському кордоні в районі невизнаного Придністров’я. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Як повідомляється, Порошенко доручив Турчинову опрацювати питання розміщення системи протидії антиукраїнському мовленню, яка сьогодні була запущена у зоні проведення антитерористичної операції, у місцях підвищеної небезпеки таких загроз, зокрема, вздовж неконтрольованої ділянки українсько-молдовського кордону на ділянках Придністров’я.

"Там теж є можливість організації інформаційної диверсії в Одеській області і стабільність і спокій в Одеській області є для нас також пріоритетним завданням. Тому прохання уточнити завдання і вийти на узгоджену програму найближчим часом", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ України планує посилити охорону на кордоні з Придністров'ям.