ua en ru

Порошенко доручив уряду восени підняти пенсії та скасувати їх оподаткування

Порошенко доручив уряду восени підняти пенсії та скасувати їх оподаткування Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Також Порошенко доручив уряду скасувати обмеження для працюючих пенсіонерів

Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів України восени підняти пенсії та скасувати їх оподаткування. Про це глава держави заявив у ході засідання Нацради реформ, повідомляє прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко у Facebook.

"Президент на Нацраді реформ доручив уряду вже восени підняти пенсії, скасувати оподаткування пенсій і всі обмеження для пенсіонерів, які працюють", - повідомив Цеголко.

Президент на Нацраді реформ доручив уряду вже восени підняти пенсії, скасувати оподаткування пенсій і всі обмеження для пенсіонерів, які працюють.

Опубліковано Святославом Цеголком 16 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кабінеті міністрів України презентували нову формулу розрахунку пенсій.

"Донедавна пенсії призначалися за 15 різними законами, таким чином існували різні розрахунки пенсійного забезпечення. Наприклад, держслужбовець з 20-ма роками стажу держслужби отримував пенсію у розмірі 90% від останнього заробітку, а всі інші громадяни лише 40% від зарплати. Тобто, за однакового розміру стажу, та однакового рівня заробітку, пенсії для окремих категорій відрізнялися більш ніж вдвічі", - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.