ua en ru

Порошенко доручив підготувати законопроект про знищення контрафакту в зоні АТО

Порошенко доручив підготувати законопроект про знищення контрафакту в зоні АТО Фото: Петро Порошенко

Президент вважає, що "нічого з підакцизними товарами потикатися до лінії дотику"

Президент України Петро Порошенко доручив підготувати законопроект про знищення контрафактного алкоголю і сигарет, вилучених у зоні АТО на Донбасі. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Доручив підготувати законопроект, який дозволить вилучати і знищувати підакцизні товари контрафактного виготовлення. Нічого з підакцизними товарами потикатися до лінії зіткнення", - повідомив Порошенко.

Він також зазначив, що паливо та транспортні засоби, які використовують контрабандисти, варто конфіскувати на потреби армії.

"Ризик втрати автомобіля буде потужним стимулом для того, щоб припинити злочинну діяльність", - додав Президент.

ПП: Провів нараду щодо боротьби з корупцією та контрабандою на лінії зіткнення.Доручив підготувати законопроект, який ...

Posted by Петро Порошенко on 9 Июль 2015 г.

Крім того, на нараді по боротьбі з корупцією та контрабандою на лінії зіткнення з участю представників силових відомств, представників Донецької, Луганської областей та волонтерів Порошенко зазначив, що надзвичайне завдання - закрити контрабандні потоки.

"Лінія дотику створює велику небезпеку для стабільності країни, ситуація на ній сьогодні дозволяє фінансувати сепаратизм, тероризм, фінансувати бандитів і окупантів з окупованої території і істотно послаблювати безпеку держави", - підкреслив він, передає прес-служба Президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко просить Раду дозволити знищувати на місці контрабандний алкоголь і сигарети.