ua en ru

Україна запропонує допомогу для подолання наслідків землетрусу в Італії

Україна запропонує допомогу для подолання наслідків землетрусу в Італії Фото: землетрус в Італії (Ansa)

Про це повідомив сьогодні прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у своєму Facebook

Президент України Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ України (МЗС) провести консультації з італійськими партнерами з метою запропонувати їм допомогу українських рятувальників і лікарів для подолання наслідків землетрусу в Італії. Про це повідомив сьогодні прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у своєму акаунті на Facebook.

Як зазначається, відповідні доручення президента були надані в середу 24 серпня.


Президент доручив МЗС провести консультації з італійськими партнерами і запропонувати допомогу українських рятувальників...

Опубліковано Святославом Цеголком 25 серпня 2016 р.

"Президент доручив МЗС провести консультації з італійськими партнерами і запропонувати допомогу українських рятувальників та лікарів для подолання наслідків землетрусу в Італії. Відповідні доручення були надані 24.08", - йдеться в повідомленні Цеголка.

Нагадаємо, за останніми даними, число жертв землетрусу, що стався в Італії вчора, сягнуло 247 людей. Як повідомлялося пізніше, у четвер 25 серпня в окремих районах центральної частини Італії, що раніше постраждали від природного катаклізму, стався новий землетрус магнітудою 4,7 бала.