ua en ru

Порошенко доручив Ложкіну і Ковальчуку готувати його щорічне послання до ВР

Порошенко доручив Ложкіну і Ковальчуку готувати його щорічне послання до ВР Фото: Петро Порошенко підписав відповідне розпорядження

Президент утворив спеціальну робочу групу з підготовки послання

Президент Петро Порошенко утворив робочу групу з підготовки проекту щорічного послання глави держави до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України. Відповідне розпорядження він підписав 13 березня, повідомляє прес-служба президента.

Цим документом створюється робоча група з підготовки відповідного проекту послання. Керівником робочої групи призначено главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступниками - радника президента, директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна та першого заступника глави АП Віталія Ковальчука.

Робочій групі доручено до 15 березня визначитися зі структурою та графіком підготовки проекту послання, змістом необхідних матеріалів; а до 16 травня підготувати і подати на розгляд проект послання та збірку статистичних матеріалів до нього.

Нагадаємо, раніше Порошенко ветував скандальний "безвізовий" закон про електронне декларування і направив до Ради оновлений проект, узгоджений із Євросоюзом.