ua en ru

Порошенко доручив Кабміну організувати військовий парад у Києві до Дня незалежності

Порошенко доручив Кабміну організувати військовий парад у Києві до Дня незалежності Фото: військовий парад до Дня незалежності України

Порошенко доручив розробити план заходів до Дня незалежності

Президент України Петро Порошенко доручив розробити план заходів до Дня Незалежності, зокрема, проведення військового параду в Києві 24 серпня. Про це повідомляє прес-служба президента.

Крім того, Порошенко доручив створити Організаційний комітет з підготовки та відзначення Дня незалежності. Так, у День державного прапора України, заплановано урочисте підняття прапора в Києві та інших населених пунктах, церемонія покладання квітів до пам'ятних знаків та інші.

Також президент доручив уряду забезпечити в установленому порядку фінансування видатків на організацію та проведення заходів з відзначення 26-ї річниці незалежності України. Правоохоронним органам доручено вжити заходів щодо забезпечення громадського порядку та безпеки громадян під час масових заходів.

Нагадаємо, на минулорічному параді до Дня незалежності в центрі Києва зібралися близько 20 тис. киян і гостей столиці. З високопоставлених гостей на параді був присутній президент Польщі Анджей Дуда.