ua en ru

Порошенко доручив главі "Укроборонпрому" до 11 липня підготувати новий варіант держоборонзамовлення

Президент України Петро Порошенко доручив генеральному директору ДК "Укроборонпром" Роману Романову до 11 липня внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони (РНБО) новий варіант державного оборонного замовлення.

Президент України Петро Порошенко доручив генеральному директору ДК "Укроборонпром" до 11 липня внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони (РНБО) новий варіант державного оборонного замовлення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Держоборонзамовлення буде не тільки оснащувати армію, але і буде ударом по безробіттю, по бюджетному не наповненню, який має надзвичайно важливе значення для Харківської, Дніпропетровської, Сумської, багатьох інших областей України, міста Києва", - підкреслив Порошенко.

За його словами, до останнього часу державний оборонне замовлення використовувався для розкрадання бюджетних коштів. За його словами, 44% програм не доходять до практичних зразків.

Порошенко також висловив переконання, що антитерористична операція, яка відбувається на сході країни, призведе не тільки до перемоги, але й до створення нових зразків озброєння, які отримали "бойове хрещення".

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко призначив Романа Романова генеральним директором державного концерну "Укроборонпром".