ua en ru

Порошенко пообіцяв домогтися звільнення всіх українських заручників

Порошенко пообіцяв домогтися звільнення всіх українських заручників Джерело фото:facebook.com/Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко пообіцяв домогтися звільнення всіх українських заручників з полону бойовиків. Про це він заявив, зустрічаючи літак із звільненими українськими військовими на Васильківському військовому аеродромі сьогодні вночі, передає прес-служба Президента.

"На жаль, поки не всі повернулися. Завтра прибуває ще четверо наших побратимів. Але ми будемо шукати і знаходити кожного і нікого там не залишимо. Держава буде битися за кожного свого вірного сина", - заявив Порошенко.

Повідомляється, що з полону були звільнені військовослужбовці з різних підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії, батальйону "Миротворець", батальйону "Донбас", інших добровольчих батальйонів і кілька волонтерів, які перебували в полоні від декількох тижнів до декількох місяців. Переговори про звільнення наших військових велися протягом тривалого часу.

Нагадаємо, за даними СБУ, в ході обміну з бойовиками 26 грудня були звільнені 146 українських заручників, ще 4 повинні звільнити сьогодні, 27 грудня.