ua en ru

Порошенко пообіцяв надалі підтримувати всі напрямки діяльності ООН

Порошенко пообіцяв надалі підтримувати всі напрямки діяльності ООН Фото: Петро Порошенко і Антоніу Гутерреш (twitter.com/ Петро Порошенко)

Візит генсекретаря ООН - знак солідарності з Україною

Президент України Петро Порошенко пообіцяв надалі підтримувати всі напрями діяльності Організації об'єднаних націй. Про це він заявив за підсумками зустрічі з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем, передає кореспондент РБК-Україна.

"Візит генерального секретаря ООН - сигнал солідарності з Україною і підтримки наших зусиль у досягненні миру і демократичного розвитку. Україна, як одна з країн-засновниць ООН, і надалі буде підтримувати Організацію в усіх напрямках її діяльності. Своєю активною роботою в Раді Безпеки ООН, Україна показала, що є надійним і передбачуваним партнером", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві розпочалася зустріч президента України Петра Порошенка і генерального секретаря ООН Антоніо Гуттериша.

Раніше Гутерреш вже провів зустріч з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, в ході якої він запевнив український уряд в повну підтримку в проведенні реформ. Також він заявив про необхідність припинення вогню на Донбасі і готовності ООН підтримувати територіальну цілісність України.