ua en ru

У Порошенка не підтверджують призначення Москаля головою Закарпатської ОДА

У Порошенка не підтверджують призначення Москаля головою Закарпатської ОДА Фото: Геннадій Москаль

Поки що таке питання не обговорювалося

В оточенні Президента України Петра Порошенко поки не підтверджують інформацію про те, що Геннадій Москаль буде призначений головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко", представник Президента у Верховній Раді Степан Кубів.

"Теоретично це може бути можливо, як і будь-який якісний менеджер може стати сьогодні главою не тільки області, але і цілого напряму діяльності... Але на даний момент, вчора на вечір я цієї інформації не мав", - повідомив Кубів.

При цьому він зазначив, що обговорював з Порошенком питання кадрів в Закарпатській ОДА.

"Я вчора був у президента тому, що ми проводимо в сесійний тиждень регулярні зустрічі для аналізу і перспектив і дане питання не стояло. Стояло питання щодо ефективності кадрів, як Закарпатської, так і в інших областях, які сьогодні не відповідають основним стандартам спокою життя та ефективності житті і те, що ми отримали вчора у Львові - це широкий сигнал провокацій",- заявив Кубів.

"Щодо призначень або змін, наскільки я знаю, створена на базі комітету пана Кожем'якіна робоча комісія, яка опрацює всі проблеми Закарпаття, де будуть визначені ті ризики, які стоять не тільки сьогодні, але й перспективу. Ми говоримо про правовий блок, блок адміністрування, виконання законодавче та забезпечення спокою життя", - додав представник Президента в Раді.

Нагадаємо, раніше сьогодні місцеві закарпатські ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляли, що нинішній голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль може стати головою Закарпатської ОДА після подій у Мукачевому..