ua en ru

Порошенко підтвердив зниження вартості палива в аеропорту Одеси

Під час розширеної наради в Одесі Президента Петра Порошенка з головами обласних державних адміністрацій за участю керівництва центральних органів влади та правоохоронних органів Порошенко поставив ряд завдань по зміцненню безпеки в регіонах, боротьбі з корупцією та контрабандою, а також активного впровадження реформ, зокрема - залучення інвестицій.

Говорячи про перші підсумки реформ, глава держави зазначив, що "відкрите небо" вже вводиться, ціни на паливо в аеропорту Одеси вже знижені, і на ринок приходять нові авіакомпанії. "Виявляється, що все це можна зробити за два тижні, тільки треба одне - працювати", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, що Одеський аеропорт поставив жорсткі умови паливному агенту і в результаті з 3 липня 2015 р. вартість палива в одеському аеропорту була знижена до середньоринкової в аеропортах України, про що було розіслане повідомлення всім авіакомпаніям.

Цю інформацію також підтвердив голова наглядової ради авіакомпанії МАУ Арон Майберг під час своєї прес-конференції. "Ця компанія вже повідомила нам, що вона знижує ціни на авіапальне на 40 доларів, а потім ще на сто доларів", - сказав Майберг.