ua en ru

Порошенко підписав закон про ратифікацію договору з Таїландом про взаємну правову допомогу у кримінальних справах

Порошенко підписав закон про ратифікацію договору з Таїландом про взаємну правову допомогу у кримінальних справах Фото: підписання указу президентом України (president.gov.ua)

Верховна рада України схвалила закон 8 лютого 2018 року

Президент України Петро Порошенко підписав закон України "Про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Таїланд про взаємну правову допомогу у кримінальних справах". Про це повідомляє прес-служба президента.

Верховна рада України схвалила закон 8 лютого 2018 року. Його метою є набрання чинності договору між Україною і Таїландом про взаємну правову допомогу у кримінальних справах.

"Реалізація договору запровадить правовий механізм співробітництва судів та інших компетентних органів обох держав при здійсненні кримінальних проваджень та застосуванні заходів з конфіскації доходів, одержаних злочинним шляхом", - йдеться у повідомленні.

Відповідний договір про взаємну правову допомогу у кримінальних справах був вчинений 5 червня 2017 року у місті Бангкок.

Нагадаємо, 7 лютого Рада відхилила законопроект про ратифікацію торговельної угоди між Україною і Таїландом. За відповідну угоду проголосували 156 народних депутатів, проти - 7, утримались -16, не голосували - 164 нардепа.