ua en ru

Порошенко підписав закон про публічне збирання пожертв для армії держслужбовцями

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 1663-VII "Про внесення змін до статті 7 закону України "Про благодійну діяльність та благодійні організації".

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 1663-VII "Про внесення змін до статті 7 закону України "Про благодійну діяльність та благодійні організації". Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради України.

Підготовлений урядом закон вносить доповнення до статті 7 закону України "Про благодійну діяльність та благодійні організації", згідно з яким "особи, які перебувають на державній або іншій публічній службі та особи, які діють від імені осіб, які перебувають на державній або іншій публічній службі" можуть здійснювати публічний збір благодійних пожертв у випадках встановлених цим законом, а саме - на функціонування Збройних сил України у порядку, визначеному Кабінетом міністрів України.

"Публічний збір благодійних пожертв для забезпечення бойової, мобілізаційної готовності, боєздатності та функціонування Збройних сил України здійснюється у порядку, визначеному Кабінетом міністрів України", - йдеться у законі.

Нагадаємо, народні депутати підтримали цей закон 2 вересня 2014 р. За відповідне рішення проголосували 238 нардепів.