ua en ru

Порошенко підписав указ про додаткові заходи для безвізових поїздок до ЄС

Порошенко підписав указ про додаткові заходи для безвізових поїздок до ЄС Фото: Порошенко підписав указ про додаткові заходи щодо забезпечення безвиза

Президент підкреслив важливість якісного надання послуг мандрівникам

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки в Одеську область підписав Указ про додаткові заходи щодо забезпечення безперешкодної реалізації громадянами України права на безвізові поїздки до Європейського союзу. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Так склався мій графік, що саме тут, в Одесі, маю підписати Указ про додаткові заходи щодо забезпечення безперешкодної реалізації громадянами України права на безвізові подорожі до Європейського союзу", - повідомив президент.

За його словами, документом передбачається істотне поліпшення державою тих послуг, які супроводжують мандрівників з України по всьому європейському маршруту.

Порошенко підкреслив, що всі сервіси повинні бути максимально якісними.

Він зазначив, що в ході зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, митниці, транспортних організацій та голів місцевих адміністрацій були розроблені детальні рекомендації для кожної структури.

"Ми проаналізували, образно кажучи, усі вузькі місця на нашому безвізовому шляху до Європи. І за результатами цієї наради я зараз підпишу указ, де чітко зазначено, хто, що ще повинен зробити для того, щоб ніхто не мав ніяких перешкод на цьому шляху. Я вітаю вас з цим ", - сказав президент.

Глава держави також пообіцяв вжити всіх заходів для залучення в Україну лоукост-перевізників і туристичних операторів економ-сегменту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко сьогодні підпише указ про додаткові заходи для безвізових поїздок до ЄС.