ua en ru

Порошенко підписав зміни до держбюджету-2017

Порошенко підписав зміни до держбюджету-2017 Фото: Президент підписав поправки до Державного бюджету на 2017 рік (president.gov.ua)

Передбачається збільшення видатків на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг

Президент України Петро Порошенко підписав зміни до Закону "Про Державний бюджет України на 2017 рік", передає прес-служба глави держави.

"Законом№2191 -VIII, зокрема, передбачається збільшення видатків на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг, субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, медичну субвенцію для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що документом передбачено збереження на рахунках загального фонду відповідних місцевих бюджетів залишків коштів субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. Також йдеться про рахунки спеціального фонду - залишки коштів субвенції на заходи із розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Нагадаємо, у середу, 29 листопада, президент України Петро Порошенко підписав закон про введення нового вихідного в Україні. Згідно із документом, в Україні вводиться новий вихідний - 25 грудня (Різдво).