ua en ru

Порошенко може подати свій варіант законопроекту про антикорупційний суд, - Луценко

Порошенко може подати свій варіант законопроекту про антикорупційний суд, - Луценко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент подасть проект, якщо протягом 2 тижнів не створять робочу групу

Президент України Петро Порошенко може подати свій варіант законопроекту про антикорупційний суд, якщо Верховна Рада не створить робочу групу з даного питання протягом двох тижнів. Про це на погоджувальній раді голів фракцій і керівників комітетів заявила представник президента в Раді Ірина Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Президент України закликає всі комітети, всі зацікавлені фракції створити робочу групу з напрацювання основних тез і принципів закону про антикорупційний суд", - заявила Луценко.

Вона зазначила, що без такої робочої групи неможливо буде знайти консенсус у сесійній залі парламенту. За її словами, якщо протягом двох тижнів робоча група не запрацює, Порошенко готовий представити Раді свій варіант законопроекту про антикорупційний суд.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що питання антикорупційного суду буде пріоритетом у 2018 році.