ua en ru

Порошенко вшанував пам'ять журналіста Гонгадзе

Порошенко вшанував пам'ять журналіста Гонгадзе Фото: Петро Порошенко

Президент заїхав до меморіальної дошки на честь загиблих журналістів

Президент України Петро Порошенко вшанував пам'ять українського опозиційного журналіста Георгія Гонгадзе та інших загиблих журналістів. Про це йдеться в повідомленні Порошенко на Facebook.

"По дорозі на роботу заїхав на Хрещатик до Меморіальної дошки Пам'яті журналістів, які віддали життя за Правду. Вшанував їх пам'ять у день загибелі Георгія Гонгадзе. Це злочин не має терміну давності", - написав Порошенко.

Дорогою на роботу заїхав на Хрещатик до Меморіальної дошки Пам'яті журналістів, які віддали життя за Правду.Вшанував ї...

Posted by Петро Порошенко on 16 сентября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні з дня зникнення українського журналіста Георгія Гонгадзе виповнюється рівно 15 років. Гонгадзе зник увечері 16 вересня 2000 р. Пізніше, 2 листопада, в Таращанському лісі в 100 км від Києва у неглибокій ямі було виявлено обезголовлене тіло, яке ідентифікували як останки зниклого журналіста. Замовники вбивства досі не встановлені. Однак адвокат родини Гонгадзе розраховує, що скоро замовники можуть бути встановлені.

Сьогодні в 19:30 на Майдані Незалежності зачитають список загиблих журналістів. В 20:00 присутні вшанують загиблих хвилиною мовчання.