ua en ru

Порошенко скасував візит до Варшави

Порошенко скасував візит до Варшави Фото: Петро Порошенко

Президент України не уболіватиме за "Дніпро" у фіналі Ліги Європи

Президент України Петро Порошенко скасував свій сьогоднішній неофіційний візит до Варшави. Про це повідомило Польське пресове агентство (РАР) з посиланням на дипломатичні джерела, передає "Польське радіо".

Незабаром інформацію підтвердила керівник прес-служби Броніслава Коморовського Йоанна Тшаска-Вечорек.

"Ми можемо тільки підтвердити інформацію, яку представив український джерело, пов'язаний з Адміністрацією Президента Порошенко, що в середу не буде запланованого візиту українського Президента. Мала бути зустріч з Президентом Коморовським і спільний перегляд матчу, але українська сторона скасувала візит", - зазначила вона.

Очікувалося, що Порошенко зустрінеться з чинним Президентом Польщі Броніславом Коморовським, а ввечері лідери двох країн повинні були бути присутнім на фіналі Ліги Європи, в якому зіграють український "Дніпро" і іспанська "Севілья".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зустріч Порошенка з новообраним Президентом Польщі Анджеєм Дудою не відбудеться. За інформацією співробітників Дуди, таке рішення було прийнято, враховуючи численні обов'язки новообраного президента і ймовірну необхідність виїзду у Брюссель.