ua en ru

Порошенко заснував штандарт глави Національної поліції України

Порошенко заснував штандарт глави Національної поліції України Фото: Петро Порошенко заснував новий штандарт (president.gov.ua)

Штандарт глави Нацполіції встановлюється в кабінеті керівника НПУ

Президент Петро Порошенко заснував штандарт керівника Національної поліції України і затвердив опис, малюнок та порядок використання штандарта. Відповідний указ №208/2017 він підписав 4 серпня 2017 року, повідомляє прес-служба глави держави в суботу.

Зокрема зазначено, що Порошенко вніс зміни до указу президента від 9 грудня 2015 року №692.

"На доповнення статей 1 і 2 Указу Президента України від 9 грудня 2015 року №692 "Про символіку Національної поліції України" заснувати штандарт керівника Національної поліції України і затвердити опис, малюнок та порядок використання штандарта керівника Національної поліції України (додаються)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, штандарт глави Нацполіції встановлюється в кабінеті керівника НПУ.

alt

Фото: штандарт керівника Нацполіції (прес-служба АПУ)

Крім того, штандарт може використовуватися під час проведення офіційних заходів, урочистих церемоній та інших заходів за участю керівника Національної поліції України, а також за його розпорядженням під час важливих подій державного значення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко затвердив нові опис і малюнок базового зразка Бойового Прапора військової частини (з'єднання) Збройних Сил України.