ua en ru

Порошенко обговорив залучення іноземних інвестицій в Україну з президентом Світового банку

Порошенко обговорив залучення іноземних інвестицій в Україну з президентом Світового банку Фото: Порошенко зустрівся з Джим Йонг Кім (president.gov.ua)

Порошенко зустрівся з президентом Світового банку

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Світового банку Джим Йонг Кімом залучення іноземних інвестицій в Україну. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті глави держави.

Повідомляється, що з початку 2014 року відбулося збільшення портфеля групи Світового банку в Україні в 3 рази, або майже на 4,425 мільярда доларів. Основне збільшення відбулося за рахунок проектів бюджетної підтримки на суму 2,25 мільярдів доларів. Також нових інвестиційних проектів розпочато на суму близько 2,6 мільярдів доларів.

Порошенко також поінформував про проведені в Україні реформи і про їх перші результати, а також про досягнення макроекономічної стабільності і обнадійливий тренд зростання економіки.

Як наголошується, особливу увагу було приділено більш активному залученню іноземних інвестицій в економіку України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що держсекретар США Рекс Тіллерсон підтвердив готовність США сприяти мирному врегулюванню ситуації на Донбасі.