ua en ru

Порошенко обговорив з президентом Азербайджану розширення торговельно-економічного співробітництва

Порошенко обговорив з президентом Азербайджану розширення торговельно-економічного співробітництва Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко провів зустріч з президентом Азербайджану Алієвим у рамках робочого візиту в Брюссель

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим розширення торговельно-економічного співробітництва. Про це повідомляє пресс-служба глави держави.

Повідомляється, що в рамках робочого візиту в Брюссель Порошенко провів зустріч з президентом Азербайджанської Республіки Алієвим.

У ході зустрічі співрозмовники погодилися з необхідністю розширити торговельно-економічне співробітництво між державами.

Крім того, лідери двох країн обговорили питання політичного співробітництва, напрямки розвитку економічного співробітництва, а також співробітництво в рамках міжнародних організацій.

Порошенко обговорив з президентом Азербайджану розширення торговельно-економічного співробітництваФото: Петро Порошенко та Ільхам Алієв (president.gov.ua)

Нагадаємо, 9 листопада у Києві відбулися українсько-азербайджанські консультації з питань двостороннього співробітництва, які були покликані активізувати політичний діалог між країнами на вищому рівні. У ході консультацій сторони обговорили широкий комплекс питань порядку денного двостороннього та міжнародного характеру, а основна увага зосередилася на питаннях активізації політичного діалогу на вищому рівні".