ua en ru

Порошенко обговорив із канадськими депутатами безвіз та санкції проти Росії

Порошенко обговорив із канадськими депутатами безвіз та санкції проти Росії Фото: Петро Порошенко на зустрічі з канадськими депутатами (president.gov.ua)

Президент подякував депутатам парламенту Канади за підтримку територіальної цілісності України

У рамках робочого візиту до Канади президент України Петро Порошенко зустрівся з членами канадської парламентської групи дружби з Україною на чолі з Борисом Вжесневським. Про це повідомляє прес-служба президента.

Співрозмовники обговорили питання пожвавлення економічної співпраці та створення дорожньої карти для надання українцям безвізового режиму, а також - посилення санкцій проти Росії.

Президент України подякував депутатам канадського парламенту за підтримку територіальної цілісності України.

"Ми розраховуємо на вашу подальшу участь у розвитку українсько-канадського стратегічного партнерства", - сказав Порошенко.

Крім того, під час зустрічі сторони "скоординували дії для інформування світу щодо сталінського Голодомору", який був геноцидом українського народу, і поширення правди щодо російської агресії проти України.

Нагадаємо, на зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд Петро Порошенко заявив, що розраховує, що Канада продовжить санкційний тиск на Росію.