ua en ru

Порошенко обговорив з главою МЗС Литви ситуацію на Донбасі та продовження санкцій проти Росії

Порошенко обговорив з главою МЗС Литви ситуацію на Донбасі та продовження санкцій проти Росії Фото: Петро Порошенко

Порошенко провів зустріч з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом, в ході якої строни обговорили ситуацію на Донбасі та продовження санкцій проти Росії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Зокрема, Порошенко подякував Лінкявічусу за послідовну позицію Литви стосовно підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, засудження російської агресії, в тому числі окупації Криму. А також Порошенко висловив вдячність за активну підтримку Литви у питанні негайного запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України.

"Сторони обговорили ситуацію на Донбасі, зокрема її загострення у зв'язку з останніми обстрілами Авдіївки з боку російсько-терористичних військ, та наголосили на першочерговій необхідності дотримання режиму повного припинення вогню. Було відзначено важливість подальших скоординованих міжнародних зусиль для протидії агресивним діями Росії, передусім шляхом продовження застосування відповідних санкцій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Греція виступає за збереження санкцій проти РФ.