ua en ru

Порошенко обіцяє прикордонникам зарплату не менше 7000 грн із травня

Порошенко обіцяє прикордонникам зарплату не менше 7000 грн із травня Фото: Петро Порошенко анонсував підвищення грошового забезпечення ДПСУ

Він також відзначив кардинальні зміни за останні два роки у прикордонній службі

Президент Петро Порошенко заявив, що грошове забезпечення прикордонників має бути збільшене вже за травень 2016 року. Про це він сказав під час заходів із нагоди Дня прикордонника, повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко розповів, що на останньому засіданні Ради національної безпеки та оборони поставив завдання забезпечити підвищення рівня грошового забезпечення українських прикордонників на рівні з військовослужбовцями української армії, і що уряд уже виконує це рішення.


"Уже за травень місяць - я прошу, пане голове, проконтролювати це і мені доповісти особисто - українські прикордонники мають отримати підвищене грошове забезпечення. Не має бути у прикордонників нікого, хто отримає грошове забезпечення, менше 7 тисяч гривень", - наголосив президент.

Він також відзначив кардинальні зміни за останні два роки у прикордонній службі.

Нагадаємо, за даними Порошенка, у зоні антитерористичної операції з початку її проведення загинули понад 60 прикордонників.