ua en ru

Порошенко назвав складові ефективної боротьби з корупцією

Порошенко назвав складові ефективної боротьби з корупцією Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Складовими боротьби з корупцією є скасування депутатської недоторканності та створення Антикорупційного суду

Президент України Петро Порошенко назвав складові ефективної боротьби з корупцією. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Скасування депутатської недоторканності, як і створення Антикорупційного суду у відповідності до рекомендацій Венеціанської комісії Ради Європи - важливі складові ефективної боротьби з корупцією", - написав він.

За словами Порошенка, імунітет нардепів "давно перетворився в гарантію безкарності".

Глава держави також додав, що фінансування Антикорупційного суду передбачене проектом бюджету на 2018 рік, який цього тижня Верховна Рада має розглянути в першому читанні.

ПП: Як і обіцяв у своєму Посланні на початку вересня, знову вніс до Верховної Ради як невідкладний проект закону щодо ск...

Опубліковано Петром Порошенком 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко закликав Верховну Раду України створити робочу групу для розробки законопроекту про Антикорупційний суд.

"Президент закликав парламент створити робочу групу і напрацювати законопроект, який має бути узгоджений між всіма фракціями. Після цього президент внесе закон в парламент", - повідомляла представник президента в Раді Ірина Луценко.