ua en ru

Порошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави

Порошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави Фото: Порошенко з робочим візитом у Дніпропетровській області (president.gov.ua)

Будівництво доріг стало можливим завдяки експерименту по залученню коштів від перевиконання митних надходжень

Президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво і капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави. Про це він заявив під час робочої поїздки в Дніпропетровську область, де ознайомився з ходом ремонтних робіт автомобільної дороги державного значення "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь", передає прессс-служба глави держави.

Так, глава держави зазначив, що будівництво і капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави.

"Це те, про що роками мріяли жителі області. За 26 років так і не дочекалися. Сьогодні - перший прорив, перші 12 кілометрів повинні бути побудовані в цьому році", - сказав Порошенко і додав, що вже виділені кошти в повному обсязі у відповідності з проектною документацією.

Порошенко також зазначив, що будівництво доріг стало можливим завдяки президентському загальноукраїнському експерименту по залученню коштів від перевиконання митних надходжень. При цьому він додав, що ця ініціатива має також "потужну антикорупційну складову".

Порошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів державиПорошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів державиПорошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів державиПорошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів державиПорошенко назвав капітальний ремонт доріг є одним із пріоритетів держави

Фото: Порошенко з робочим візитом у Дніпропетровській області (president.gov.ua)

Нагадаємо, 21 березня Кабінет міністрів України затвердив державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки.