ua en ru

Порошенко призначив заступником глави АПУ Райніна і звільнив Гриніва

Порошенко призначив заступником глави АПУ Райніна і звільнив Гриніва
Президент України Петро Порошенко заступником глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна та звільнив Ігоря Гриніва.

Президент України Петро Порошенко заступником глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна та звільнив Ігоря Гриніва. Відповідні укази № 882/2014 і № 881/2014 опубліковані на сайті глави держави.

"Призначити Райніна Ігоря Львовича Заступником Глави Адміністрації Президента України", - йдеться в указі № 882/2014 від 17 листопада.

Прес-служба Порошенка повідомила, що Райнин зайняв посаду замість Олега Рафальського, який був звільнений згідно з Законом "Про очищення влади".

Ігор Райнін - колишній депутат Харківської обласної ради, з квітня працював першим заступником голови Харківської районної державної адміністрації. Новий заступник Глави АПУ буде відповідати в Адміністрації за документальне забезпечення і стежити за протоколом.

При цьому Порошенко указом № 881/2014 звільнив з посади заступника глави АПУ Ігоря Гриніва. Гринів був звільнений у зв'язку з переходом на роботу у Верховну Раду.

Нагадаємо, 11 липня Президент України Петро Порошенко призначив Ігоря Гриніва заступником глави Адміністрації Президента України (АПУ).