ua en ru

Порошенко призначив постійного представника України при Організації по забороні хімічної зброї

Порошенко призначив постійного представника України при Організації по забороні хімічної зброї Фото: Всеволод Ченцов (iwp.org.ua)

Представником України при Організації по забороні хімічної зброї став Всеволод Ченцов

Президент України Петро Порошенко призначив посла України в Нідерландах Всеволода Ченцова постійним представником України при Організації по забороні хімічної зброї. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

"Призначити надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Нідерланди Всеволода Ченцова Валерійовича постійним представником України при Організації по забороні хімічної зброї", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 березня призначив Порошенка Всеволода Ченцова послом України в Нідерландах. Крім того, глава держави підписав указ №71/2017 про звільнення Олександра Горіна з посади посла в Нідерландах, а також з посади постійного представника України при Організації по забороні хімічної зброї за сумісництвом.

Як відомо, в лютому Порошенко затвердив склад делегації України для участі у слуханнях Міжнародного суду Організації Об'єднаних Націй про порушення Росією конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму, до складу якої увійшов і Ченцов.