ua en ru

Порошенко сподівається на обрання 26 жовтня проукраїнського парламенту

Порошенко сподівається на обрання 26 жовтня проукраїнського парламенту
Президент України Петро Порошенко висловив впевненість, що за підсумками виборів 26 жовтня в Україні буде обраний проукраїнський і проєвропейський парламент.

Президент України Петро Порошенко висловив впевненість, що за підсумками виборів 26 жовтня в Україні буде обраний проукраїнський і проєвропейський парламент. Про це Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ в Чернівецькій області, передає прес-служба глави держави.

"Ми нарешті виберемо проукраїнський, а не промосковський, антикорупційний, а не хабарницький, проєвропейський парламент - Верховну Раду", - сказав він.

За його словами, перед новим складом Верховної Ради стоять найважливіші завдання.

"Нам треба реформувати країну - треба покласти край корупції, реформувати медицину, освіту, судову, правову системи. Нам треба реформувати армію, тому що вона була зруйнована", - підкреслив Порошенко.

Разом з тим глава держави підкреслив, що багато чого вже вдалося зробити - підписати та ратифікувати угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, зупинити російський наступ, створити свої Збройні Сили, які зупинили агресора.

Нагадаємо, Порошенко сьогодні перебуває з робочим візитом у Чернівецькій області.