ua en ru

Порошенко і лідер Поміркованої партії Швеції скоординували зусилля по "Північному потоку-2"

Порошенко і лідер Поміркованої партії Швеції скоординували зусилля по "Північному потоку-2" Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Сторони також обговорили питання санкцій проти Росії та російської агресії

Президент України Петро Порошенко і лідер Поміркованої партії Швеції Анна Шинберг Батра скоординували зусилля для протидії будівництва Росією газопроводу "Північний потік - 2". Про це йдеться в повідомленні прес-служби українського президента.

Повідомляється, що сьогодні пройшла зустріч Порошенка з лідером Помірної партії Швеції Анною Шинберг Батрою. На переговорах Порошенко подякував представникам шведського парламенту за підтримку України в парламентських асамблеях ОБСЄ і Ради Європи у питаннях протидії російської агресії, збереження режиму санкції проти РФ до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Крім того, Порошенко розповів про погіршення ситуації на Донбасі, невиконання Росією Мінських домовленостей та обмеження прав і свобод кримських татар і українців в Криму.

"Сторони також скоординували зусилля для протидії будівництва Росією газопроводу "Північний потік - 2", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна просить Норвегію вплинути на зупинку будівництва газопроводу "Північний потік".