ua en ru

Порошенко вибачився за те, що "забрав" Москаля у луганчан

Порошенко вибачився за те, що "забрав" Москаля у луганчан Фото: Президент України Петро Порошенко

Москаль був лідером патріотичних сил Луганщини, заявив Президент

Президент України Петро Порошенко вибачився за те, що "забрав" Геннадія Москаля у жителів Луганської області. Про це Порошенко заявив сьогодні під час робочої поїздки в Луганську область, передає кореспондент РБК-Україна.

"А ще я хотів би перед вами вибачитися. Вибачитися за те, що був змушений забрати з Луганщини Геннадія Москаля. Давайте поаплодуємо йому. Він був не просто головою Луганської ОДА, він був керівником військово-цивільної адміністрації. Він був лідером патріотичних сил Луганщини", - заявив Порошенко.

Президент також сказав, що отримав від жителів області кілька прохань передати Москалю подяку за те, що він зробив у цьому регіоні.

"За моїм дорученням генерал Москаль робить все можливе для наведення порядку - і вже призвів значною мірою на Закарпатті. Вже підібгали хвіст бандити, вже зникли контрабандисти, вже бігли керівники, які організовували злочинні схеми, але вони будуть притягнуті до відповідальності. І це завдання не більш легка, ніж захищати Луганщину", - підкреслив глава держави.

Нагадаємо, 15 липня Президент України Петро Порошенко призначив екс-голову Луганської ОДА Геннадія Москаля головою Закарпатської облдержадміністрації.