ua en ru

Порошенко не виключив, що восени в уряді можуть відбутися зміни

Порошенко не виключив, що восени в уряді можуть відбутися зміни Фото: Президент України Петро Порошенко

Восени буде проведена перевірка діяльності кожного міністра

Президент України Петро Порошенко не виключив, що восени в Кабінеті міністрів України можуть відбутися зміни. Про це Порошенко заявив сьогодні під час щорічного послання до Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Каста недоторканних повинна бути ліквідована та проміжні результати наступного етапу спільної роботи ми підведемо восени. Під мікроскопом буде перевірена діяльність кожного міністра, і я не уникаю цього, можливо, буде переформатування Кабінету міністрів",- заявив Порошенко.

"Це не мої повноваження . Я не знімаю і не призначаю парламентаріїв і міністрів, але якщо це не зробить сама коаліція, тоді можна бути впевненим, що цього може зажадати суспільство. Але моя принципова позиція - будь-які зміни в уряді повинні відбутися за рахунок збереження чинної коаліції та збереження єдності в коаліції", - зазначив Президент.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко закликав Верховну Раду України продовжити зняття недоторканності з народних депутатів і обмеження недоторканності суддів.