ua en ru

Порошенко ініціював створення трастового фонду НАТО для реабілітації українських військових

Порошенко ініціював створення трастового фонду НАТО для реабілітації українських військових Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Трастовий фонд має сприяти створенню мережі закладів психологічної реабілітації учасників бойових дій

Президент України Петро Порошенко ініціював створення трастового фонду НАТО для реабілітації українських військових. Про це заявив Порошенко у ході спільного з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом брифінгу у Києві, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Twitter.

"Я запропонував створити новий трастовий фонд НАТО для психологічної реабілітації українських військових", - сказав Порошенко.

Порошенко додав, що трастовий фонд має сприяти створенню мережі закладів психологічної реабілітації учасників бойових дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний секретар альянсу Йенс Столтенберг під час засідання комісії Україна-НАТО в Києві у понеділок заявив, що НАТО на стороні України у війні з Російською Федерацією.

"Ми тут для того, щоб продемонструвати солідарність з Україною, а також нашу тверду підтримку суверенітету і територіальної цілісності вашої держави. Росія продовжує агресивні дії проти України, але НАТО і країни Альянсу на вашому боці", - сказав Столтенберг.