ua en ru

Порошенко та Гройсман привітали українців з Днем Конституції

Порошенко та Гройсман привітали українців з Днем Конституції Фото: Петро Порошенко

Сьогодні українці відзначають День Конституції

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українців із Днем Конституції, який українці відзначають сьогодні, 28 червня 2016 року. Відповідні заяви лідери країни розмістили на своїх сторінках у Facebook.

"Вітаю з Днем Конституції!", - написав Порошенко.


Вітаючи українців із Днем Конституції, Гройсман акцентував на необхідності будувати і захищати Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу.

"Вітаю всіх українців з Днем Конституції, святом, яке пов'язано з основами основ нашої державності. Минуло 20 років від того дня, коли молода незалежна українська держава отримала свою Конституцію. У тій гордості за Україну і вірі в її майбутнє, яка сповняла серця українців у той історичний момент, ми повинні черпати натхнення і понині. Натхнення будувати і захищати нашу Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу (стаття 1 Конституції України). Слава Україні!", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з нагоди Дня Конституції 28 червня 2016 року Верховна Рада України проведе урочисте засідання.