ua en ru

Порошенко готує послання до Ради, - радник

Порошенко готує послання до Ради, - радник Фото: Петро Порошенко

Очікувати послання можна найближчим часом

Президент України Петро Порошенко готує чергове послання до Верховної Ради України про зовнішньому і внутрішньому становищі України. Про це радник Президента України Олег Медведєв повідомив в ефірі Еспресо.TV.

"Президент зараз працює над черговим посланням до Верховної Ради про зовнішньому і внутрішньому становищі України. Це таке фундаментальне виступ. У нас перспектива на роки вперед визначена, її визначив Майдан, Революція гідності, люди на президентських і парламентських виборах. Президент проаналізує, що сталося за рік і позначить наші ключові стратегічні і тактичні завдання на рік, що попереду", - розповів Медведєв.

За його словами, Президент зачитає своє послання протягом найближчих тижнів.

"Я сподіваюся, що це послання буде оголошено протягом найближчих тижнів. Думаю, що, можете мені повірити на слово, але коли воно прозвучить, то все зайвий раз переконаються, що у Президента є серйозне стратегічне бачення перспектив розвитку України", - сказав радник Порошенко.

Також вчора в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на прес-секретаря Порошенко Святослава Цеголко, що Президент України на початку червня дасть велику прес-конференцію за підсумками року свого президентства.

Нагадаємо, вчора, 25 травня, виповнився рівно рік з тих пір, як Петро Порошенко був обраний Президентом України.