ua en ru

Порошенко і глава МЗС Туреччини обговорили створення ЗВТ

Порошенко і глава МЗС Туреччини обговорили створення ЗВТ Фото: Петро Порошенко зустрівся з главою МЗС Туреччини Мевлютом Чавушоглу

Петро Порошенко та Мевлют Чавушоглу говорили про наступне засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною

Президент України Петро Порошенко та міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу під час зустрічі дійшли згоди щодо важливості якнайшвидшого завершення переговорного процесу з укладення угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Туреччиною. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Крім того Порошенко та Чавушоглу обговорили порядок денний наступного засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною, запланованого під співголовуванням голів двох держав на весну 2017 року.

Міністр закордонних справ запевнив, що Туреччина й надалі залишатиметься непохитною у підтримці територіальної цілісності України, в тому числі невизнанні незаконної окупації Криму.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко провів зустріч з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом, під час якої сторони обговорили ситуацію на Донбасі та продовження санкцій проти Росії.