ua en ru

Порошенко домовився із президентом Австрії провести спільний бізнес-форум

Порошенко домовився із президентом Австрії провести спільний бізнес-форум Фото: зустріч Петра Порошенка із Александером Ван дер Белленом (twitter.com/STsegolko)

Форум відбудеться в березні 2018 року

Президент України Петро Порошенко домовився із президентом Австрії Александером Ван дер Белленом провести спільний українсько-австрійський бізнес-форум. Про це йшлося під час зустрічі президентів двох країн у Відні, передає прес-служба глави держави.

"Під час візиту в Україну у березні цього року, який Федеральний президент Австрії планує здійснити на моє запрошення, також маємо намір провести українсько-австрійський бізнес-форум", - зазначив Порошенко.

Він також додав, що за останній рік торгівля між Україною та Австрією збільшилась на 17 %. На сьогодні Австрія займає 6 місце за обсягами інвестицій серед інших країн.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, президент України петро Порошенко перебуває із робочим візитом у Відні на запрошення Федерального президента Австрії Александера Ван дер Беллена. Сторони планують обговорити питання подальшого поглиблення політичного діалогу, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між двома державами, розвиток ситуації на Донбасі та зміцнення санкційної політики ЄС з метою підтримки територіальної цілісності та суверенітету України.