ua en ru

Порошенко домовився з головою парламенту Грузії посилити міжпарламентську взаємодію

Порошенко домовився з головою парламенту Грузії посилити міжпарламентську взаємодію Фото: візит Порошенка в Грузію (president.gov.ua)

Порошенко і Кобахідзе домовилися посилити координацію країн в рамках міжнародних і регіональних організацій

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з головою парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе, в ході якого сторони домовилися посилити міжпарламентська взаємодія. Про це повідомляє пресс-служба президента України.

"Сторони підкреслили важливість поглиблення міжпарламентської українсько-грузинського співробітництва. Зокрема, мова йшла про інтенсифікацію діалогу міжпарламентських груп дружби у вищих законодавчих органах обох держав", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що Порошенко і Кобахідзе домовилися посилити координацію України і Грузії в рамках міжнародних і регіональних організацій, зокрема з урахуванням поточного головування двох країн в Організації чорноморського економічного співробітництва та Організації за демократію та економічний розвиток - ГУАМ.

Нагадаємо, також сьогодні президент України Петро Порошенко і президент Грузії Георгієм Маргвелашвілі підписали декларацію про встановлення стратегічного партнерства.