ua en ru

Порошенко: безпека і благополуччя дитини повинні стати стратегічними завданнями держави

Порошенко: безпека і благополуччя дитини повинні стати стратегічними завданнями держави

"Заради здоров'я і благополуччя дітей ми сьогодні захищаємо цілісність і незалежність України", - заявив Порошенко

Безпека і благополуччя дитини повинні стати стратегічними завданнями держави. Про це у привітанні до Дня захисту дітей заявив Президент України Петро Порошенко, передає прес-служба глави держави.

"Сім'я і дитина - це одвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність і розвиваючи власну культуру. Зараз ми усвідомлюємо особливу відповідальність за життя, здоров'я та благополуччя наших дітей. Заради їхнього щасливого майбутнього ми вірою і правдою захищаємо сьогодні цілісність і незалежність нашої країни", - йдеться у привітанні.

"Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих повинні стати філософією нашого життя, а безпека та благополуччя дитини - стратегічними завданнями держави", - зазначив Президент.

Порошенко також побажав дітям рости гідними громадянами України: "Дорогі діти! Бажаю вам рости здоровими, чесними, відкритими та впевненими у власних силах. Творіть, здобувайте нові знання, розвивайте свої здібності, досягайте успіхів і будьте гідними громадянами України. Миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!".

Нагадаємо, в Україні сьогодні, 1 червня, відзначають День захисту дітей - свято, який покликаний привернути увагу громадськості до проблем дітей.