ua en ru

Порошенко і Байден наголошують на важливості швидкого ухвалення антикорупційних законів

Порошенко і Байден наголошують на важливості швидкого ухвалення антикорупційних законів Фото: Петро Порошенко і Джозеф Байден

Порошенко і Байден провели телефонну розмову

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з віце-президентом США Джозефом Байденом, в ході якої сторони акцентували увагу на важливості якнайшвидшого ухвалення антикорупційних законопроектів, передає прес-служба українського президента.

"Співрозмовники наголосили на важливості якнайшвидшого ухвалення українським Парламентом антикорупційних законів, які сприятимуть продовженню реформ і розвитку співпраці з Міжнародним валютним фондом та запровадженню безвізового режиму", - сказано в повідомленні.

Крім того, Порошенко і Байден також скоординували позиції щодо продовження тиску на Росію для виконання нею мінських домовленостей.

Нагадаємо, Порошенко закликав прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, генерального прокурора Віктора Шокіна і голову Національного антикорупційного бюро Артема Ситника не зволікати в питаннях боротьби з корупцією та притягнути до відповідальності виявлених корупціонерів.