ua en ru

Пореченков збирається знову відвідати Донбас

Пореченков збирається знову відвідати Донбас Михайло Пореченков

Російський актор Михайло Пореченков, якого розшукують в Україні, збирається поїхати на Донбас з прем'єрним показом фільму "Чудо в Криму". Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі, передає "Крыминформ".

"На Донбас я ще раз поїду, і не тільки з картиною - просто підтримати хлопців, які борються за свою незалежність", - заявив Пореченков.

Режисер фільму Віталій Павлов уточнив, що пропозиція приїхати з прем'єрним показом надійшло від мерії Донецька. "Ми отримали запрошення туди приїхати з картиною, як тільки вона буде готова", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Державне агентство України з питань кіно за зверненням Міністерства культури України, Служби безпеки України, а також Національної спілки кінематографістів України прийняв рішення про скасування або відмову у державній реєстрації фільмів та телесеріалів з участю російського актора Михайла Пореченкова.

30 жовтня 2014 року в мережі YouTube з'явилося відео, на якому російський актор Михайло Пореченков в касці з написом "Преса" нібито обстрілював позиції українських військ в аеропорту м. Донецьк.